14773
Book
In basket
Nobel dla papryki : kuchnia węgierska / Tadeusz Olszański. - [Wydanie 2]. - Warszawa : "Watra", 1979. - 157, [3] strony: ilustracje ; 20 cm.
Książka ukazała się w kilku nakładach w ponad 100 tysiącach egzemplarzy. A że madziarska kuchnia ciągle jest pyszna oraz chwalona przez tych, którzy odwiedzają bądź przejeżdżają przez Węgry i tęsknią za tamtymi smakami - wznowienie, a właściwie nowa wersja Nobla dla papryki spełni ich oczekiwania. Dzięki 75 najważniejszym i sprawdzonym przepisom węgierskich potraw. Od gulaszu po naleśniki Gundela.
Availability:
Wypożyczalnia dla dorosłych
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia strony [159].
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again