14773
Książka
W koszyku
Nobel dla papryki : kuchnia węgierska / Tadeusz Olszański. - [Wydanie 2]. - Warszawa : "Watra", 1979. - 157, [3] strony: ilustracje ; 20 cm.
Książka ukazała się w kilku nakładach w ponad 100 tysiącach egzemplarzy. A że madziarska kuchnia ciągle jest pyszna oraz chwalona przez tych, którzy odwiedzają bądź przejeżdżają przez Węgry i tęsknią za tamtymi smakami - wznowienie, a właściwie nowa wersja Nobla dla papryki spełni ich oczekiwania. Dzięki 75 najważniejszym i sprawdzonym przepisom węgierskich potraw. Od gulaszu po naleśniki Gundela.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla dorosłych
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia strony [159].
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej